1Lunch: Emile Roemer draait keiharde metalplaten

© Nieuwe Nor/1Limburg
* Drugslab ontmanteld in Maastricht* Bier, drukte en muziek op Oktoberfeest Sittard* Volleybalsters naar halve finale WK
Op de vlucht zonder waterscooter
Op de Wanssumseweg richting Oostrum is in de nacht van zondag op maandag een bestuurder op de vlucht geslagen nadat hij de aandacht had getrokken van de politie. Aan het busje waren een aanhanger met daarop een waterscooter gekoppeld. Vermoedelijk is de automobilist, die wist te ontkomen, niet de eigenaar van de aanhanger en waterscooter. Lees hier meer.
© Facebook Politie Venray-Gennep
Bier, drukte en muziek op Oktoberfeest Sittard
De zondag is van oudsher een van de drukste dagen op het Oktoberfeest in Sittard, zeker met goed weer. Met ooptredens van onder andere Erwin, Beppie Kraft, Big Benny en uiteraard DJ Dirndl leverde de drukte op de Festwiese mooi foto's op. Kijk voor een album op de Facebookpagina van 1Limburg.
© Erwin Minkenberg
Roemer has it: burgemeester ook inzetbaar als metal-dj
Of hij in te huren is voor al uw feesten en partijen valt te bezien, maar feit is dat Heerlens waarnemend burgemeester Emile Roemer binnenkort een optreden geeft in een Heerlens poppodium: hij neemt als metal-dj plaats achter de draaitafel in de Nieuwe Nor. Lees hier meer.
Ontmanteling groot drugslab
Een team van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) van de politie is maandag bezig met de ontmanteling van een drugslab in Maastricht. Het lab, waar amfetamine werd geproduceerd, is vrijdagavond ontdekt. Lees hier meer.
© L1
Volleybalsters naar halve finales WK
De Nederlandse volleybalsters, met Britt Bongaerts uit Beegden in de gelederen, hebben de halve finales bereikt bij het WK in Japan. Oranje versloeg de Verenigde Staten in vijf sets en was daardoor ook meteen verantwoordelijk voor de uitschakeling van de titelverdediger. Lees hier meer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!