Maatregelen tegen 'horror night' bij McDonald's Tegelen

© Istock
McDonald's in Tegelen heeft extra maatregelen genomen om alles in goede banen te leiden tijdens de Horror Night aanstaande woensdagavond.
Enkele vestigingen van de hamburgerketen die in het weekend al zo'n griezelavond organiseerden in de aanloop naar Halloween, kregen te maken met een grote toeloop. Dat leidde soms tot verkeersproblemen, waarbij de politie moest ingrijpen en wegen moest afsluiten.

Verkeersregelaars en toezichthouders

Lizette Theeuwen van de McDonald's-vestiging in Tegelen heeft in overleg met de politie extra verkeersregelaars en toezichthouders geregeld. "Zeker gezien de nabijheid van het ziekenhuis en de brandweerkazerne moet de toestroom in goede banen worden geleid. De politie is tevreden met de maatregelen die we hebben genomen," zegt Theeuwen.

Veel belangstelling

Op de Facebookpagina van de vestiging in Tegelen is veel belangstelling voor de Horror Night en de aandacht in de media over de eerdere griezelavonden versterkt dat. Lizette Theeuwen: "Het zou dus heel druk kunnen worden. Afzeggen van de Horror Night is geen optie, want dan zouden er nog altijd veel mensen hier naartoe kunnen komen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!