NAC zegt sorry voor bespugen Frans Timmermans

© Frans Timmermans/Facebook
Als excuus voor de fluim die Frans Timmermans zondag in zijn gezicht kreeg, heeft NAC Breda een excuusbloemetje naar de Heerlense Eurocommissaris gestuurd.
De hartstochtelijke Roda-fan Timmermans werd zondag na de degradatiewedstrijd tussen NAC Breda en Roda JC bespuugd.

Bestorming

Dat gebeurde toen teleurgestelde NAC-aanhangers het uitvak van de Roda-supporters bestormden. Volgens De Telegraaf werd Timmermans in zijn gezicht geraakt.

Puberaal

Om dat weer een beetje goed te maken kreeg hij van het clubbestuur een bos bloemen met een begeleidend schrijven, al had dat wat de Eurocommissaris zelf niet gehoeven. Op Facebook schrijft hij "Als je ergens niks aan kan doen en ook er niet voor verantwoordelijk bent, hoef je ook geen excuses aan te bieden. Dus NAC Breda hoeft zich tegenover mij echt niet te verontschuldigen voor puberaal gedrag van één jongeman."

Hart onder de riem

Timmermans maakt meteen van de gelegenheid gebruik om de door hun degradatie beteuterde Brabanders een hart onder de riem te steken. "Ik wens NAC en supporters een snelle terugkeer in de eredivisie, waar de club, net als Roda, gewoon thuishoort."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!