'Ridders in lederhosen' plegen vernielingen aan kasteeltje

© Facebook Bed & Breakfast Casa Mia
Dronken Oktoberfeestgangers hebben zondag in de vroege ochtend vernielingen aangericht aan Bed & Breakfast Casa Mia aan de Parklaan in Sittard.
De eigenaar van het historische mini-kasteeltje heeft beelden die een beveiligingscamera maakte van de 'aanval' op Facebook gedeeld.

Beschonken

Op de beelden is te zien dat het om vier dronken mannen in lederhosen gaat. Ze hebben duidelijk moeite overeind te blijven. Ze wisten ondanks hun 'evenwichtsstoornis ' rond 04:30 uur op een auto te klimmen om twee Oktoberfeest-vlaggen van de gevel van het pand te rukken. Daarbij raakte de gevel beschadigd en ook de auto kwam niet ongeschonden van de beklimming af.
=68.ARC54yWXOg7xXVzU5MMHttF2t2BOOHXuXNNVVqAT14CwSPZ4L2pMXuFjivSAN04AobpjKrL0vBh96988lu7i9E8xQ8bj6_V4kWbxCn4COGj7uYj_LAAFIfnxckDNN1-SRk4GWli1iizOWcezNV5WIoW_wFCGlie_uH7t-uGOiZG32Oh7_xE7Jg&__tn__=-R]

Oproep

De politie heeft sporenonderzoek gedaan. De eigenaar roept de hulp van het publiek in en roept mensen op om het te melden als ze iets van de vernielingen weten. De daders worden opgeroepen de vlaggenstokken inclusief vlaggen terug te bezorgen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!