Nieuws

Oma Betsie (80) overvallen: 'Hoe laf kan je zijn'

© Istock
In Roermond is vrijdagavond een bejaarde vrouw overvallen.
De 80-jarige oma Betsie werd volgens de familie rond 23:00 uur belaagd in haar huis aan het Keulseplein. De overvaller kwam vermoedelijk via de achterzijde van de woning binnen.

Dierbare ketting
"Met bruut geweld werd ze in haar slaap in haar bed overmeesterd", aldus de familie. "Hoe laf kan je zijn?" De daders hebben verschillende sieraden meegenomen, waaronder een ketting met een foto van haar man.
=68.ARCOiKX0L5piFMiX9Qei2s8ku5fYHWWK-8DcBBKDE3WgXLShDaz9iBvIKPqQPfChbcvfgD1Fm6idF8QRjjHeK2ofI4CgPMJSyeFRmdGI8i8sV-7-K4qzjkngeyDAZLv1a_vkQkbPzOJOzuQFv_tW1oD-QafiEREFptdf8mrPATxrTrsTzLzchw&__tn__=-R]

Emotionele waarde

De sieraden hebben een grote emotionele waarde. De familie heeft op Facebook een oproep geplaatst in de hoop dat er mensen zijn die iets hebben gezien. "Wie weet vinden we via deze manier met hulp van andere mensen deze kettingen terug", schrijven ze. Het slachtoffer is voor de zekerheid nog medisch onderzocht.
De familie looft 500 euro uit voor de gouden tip. De verdachte zou zwarte strepen in het gezicht hebben en mogelijk zwarte kleding dragen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!