Campus Venlo in teken van innovatief eten

© Istock
Wat eten we in 2050? Deze vraag staat de komende dagen centraal tijdens de Dutch Agri Food Week (DAFW), die vrijdag in Venlo van start gaat.
Tijdens het evenement tonen op verschillende plekken in het land bedrijven en instellingen de laatste innovaties op het gebied van voedsel en voedselproductie. Het startsein van het evenement wordt vrijdag op de Brightlands Campus Greenport Venlo gegeven.

Venlo

De vierde editie van de week duurt tot en met 16 oktober. "De week is om innovatie te versterken, kennis te delen en vooral ook om te genieten van gezonde voeding", zegt Inge Homan, projectcoördinator van DAFW. De organisatie koos bewust voor de campus om de week te openen. "De campus in Venlo is een belangrijke motor op het gebied van innovatie, ondernemerschap en aantrekkelijk onderwijs in de agri, food en tuinbouw sector."

Evenementen

Naast de opening van DAFW worden in Venlo nog verschillende activiteiten georganiseerd voor bedrijfsleven, onderwijs, kennisinstellingen, publiek, politiek en andere belangstellenden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!