Zwaargewonde bij vechtpartijen in grillrooms Heerlen

© Istock
Vechtpartijen in twee Heerlense grillrooms bezorgden de politie zondagmorgen vroeg handenvol werk.
Het begon toen in een van de twee zaken een onenigheid tussen een paar eters uit de hand liep.

Rondvliegend meubilair

Een woordenwisseling werd een duw- en trekpartij, daarna werden er over en weer wat slagen uitgedeeld, en uiteindelijk gingen de vechtersbazen elkaar met barkrukken en ander meubilair te lijf. Agenten die tussenbeide kwamen hadden de grootste moeite om de vechtersbazen uit elkaar te trekken. Met behulp van toegesnelde portiers van horecazaken in de buurt lukte dat.

Bewusteloos

Juist op het moment dat de gemoederen in de eerste eettent een beetje bedaard waren, kregen de agenten een melding dat bij een grillroom even verderop iemand bewusteloos geslagen was. Met gezwinde spoed gingen de agenten naar shoarmazaak nummer 2, waar inderdaad iemand op de grond lag.

Cameratoezicht

De dader was er na deze klap vandoor gegaan, maar dankzij het cameratoezicht in de Heerlense binnenstad werd hij alsnog aangehouden. Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie weet nog niet wat de achtergrond is van de twee vechtpartijen, en of er een verband is.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!