Numac Groep overgenomen door SPIE

© iStock
Numac Groep, een dienstverlener op het gebied van industrieel onderhoud voor de industrie in Nederland, is overgenomen door SPIE.
Het hoofdkantoor van de Numac Groep is gevestigd in Venray.

Strategisch

Het is een strategische overname van de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie. SPIE verstevigt met de overname zijn positie in het oosten van Nederland.

Tevreden

"We zijn verheugd dat Numac toetreedt tot de SPIE Groep", laat Frank Snijders, directeur van de Numac Groep in een schriftelijke verklaring weten.
"SPIE is geïnteresseerd in onze activiteiten en ziet onze toegevoegde waarde, zoals onze know-how op het gebied van maintenance. SPIE is een strategische en financieel stevige partij, die continuïteit zal bieden aan de klanten en medewerkers van de Numac Groep", zegt Snijders.

Ontwikkeling

Lei Ummels, algemeen directeur van SPIE Nederland, ziet nieuwe kansen voor het bedrijf dankzij de overname. "Het is een uitstekende mogelijkheid om de zakelijke activiteiten verder te ontwikkelen en nieuwe klanten te bereiken door heel Nederland."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!