Limburgse liefdescoaches stoppen met Married At First Sight

Gedragsbioloog Patrick van Veen (links) en relatie-expert Radboud Visser (rechts) stoppen bij Married at First Sight. De andere twee experts en presentator Carlo Boszhard gaan wel verder. © RTL
Zowel Patrick van Veen uit Eijsden als Radboud Visser uit Venlo zullen niet meer te zien zijn in een nieuw seizoen van Married At First Sight (MAFS) op RTL 4.
Dat maakt RTL woensdag bekend. In het realityprogramma gaan onbekende singles met elkaar trouwen, op basis van de expertise van meerdere relatiecoaches. De twee Limburgers moesten met hun kennis op het gebied van gedrag en relaties mede zorgen voor de matches in het programma.

Kritiek

Volgens RTL Boulevard was er veel kritiek van kijkers op het negende seizoen, wat onlangs eindigde. Van alle stellen is uiteindelijk maar één koppel bij elkaar gebleven, Jeppe en Jantine. Daarnaast zouden de twee ook in de clinch liggen met producten ITV. Ze hadden graag uitleg gegeven over hoe de matches tot stand waren gekomen, maar kregen daar niet echt de gelegenheid toe.

Zes seizoenen

Van Veen en Visser zouden vervolgens zelf hebben besloten om te stoppen, meldt de zender. Van Veen was zes seizoen te zien bij MAFS: "We danken hem voor zijn expertise bij de afgelopen seizoenen van Married at First Sight en wensen hem veel succes met zijn volgende stappen", aldus RTL.
Visser was vanaf 2022 voor het eerst te zien en heeft twee seizoenen meegedraaid. De andere experts, seksuologe Eveline Stallaart en relatiecoach Anne Campagne, zijn wel in het nieuwe seizoen terug te zien.
Drie jaar geleden deed chocolatier Danny Roex uit Echt mee aan het realityprogramma. De slotaflevering, en of hij dus getrouwd bleef, keken we bij hem thuis:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!