Pierre Rieu: 'Geen zorgen, mijn vader maakt het goed'

Rieu is klaar voor de reeks concerten aan het Vrijthof. © Jean-Pierre Geusens
Pierre Rieu heeft op Instagram een update over de gezondheid van zijn vader, André Rieu, gegeven. De violist moest eerder deze week zijn concerten met orkest in Mexico-stad afbreken wegens griepklachten en koorts.
Zijn zoon vertelt dat Rieu senior ontzettend veel berichten van bezorgde fans heeft ontvangen.

Zware griep

Rieu voelt zich inmiddels weer stukken beter. De Maastrichtenaar had een hele zware griep te pakken. In combinatie met een reis van ruim veertien uur met het vliegtuig, een flinke jetlag en het feit dat Mexico-stad op 2250 meter hoogte gelegen is, werd het de violist allemaal te veel.

Teleurstelling

Rieu beseft wat het betekent om concerten te moeten annuleren. Het zorgde voor meer dan 40.000 teleurgestelde fans. Maar volgens zijn zoon heeft de gezondheid van zijn vader de hoogste prioriteit en dit was de beste beslissing.

Geen zorg

Rieu-fans hoeven zich geen zorgen te maken over de gezondheid van Rieu. Volgens Pierre is zijn vader snel weer de oude. Hij kijkt nu alweer uit naar de volgende concerten. En besluit hij: "We zullen zeker terugkomen in Mexico."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!