Artiestenbureau van zoon Beppie stapt weer in bij Marlstone

Marlstone Music in Ulestraten © L1
Ooit bouwde Rob Knubben, zoon van Beppie Kraft, vanuit platenmaatschappij Marlstone een artiesten- en evenementenbureau op. Nu komt dat bureau met 50 procent van de aandelen weer terug op het oude nest.
De huidige eigenaren van Marlstone Music zijn Joep Servais en Robert Loozen. Loozen neemt vanwege persoonlijke redenen afscheid van Marlstone. Zijn aandeel per 1 april gaat over naar Nr1 Artiesten, het bedrijf van Rob Knubben.

Sinds 1977

Marlstone Music kwam in 2004 in handen van het trio Robert Loozen, Jos Huysmans en Joep Servais. Het driemanschap nam destijds het stokje over van Beppie Kraft en Conny Peters. Marlstone Music bestaat al sinds 1977 en neemt een groot deel van de Limburgse muziekmarkt voor zijn rekening.

Familie Kraft

Met de aanstaande wijziging komt de familie Kraft, in de persoon van Knubben, weer met een aanzienlijk belang terug in die muziekbranche. Er zijn geen plannen om de huidige bedrijfsvoering en de studioactiviteiten in Ulestraten te veranderen.
Zowel Nr1 Artiesten als Marlstone Music benadrukken donderdagavond dat de activiteiten van het boekingskantoor los blijven staan van de activiteiten van de muziekstudio.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!