Landgraafse Marco wordt KNVB-dj komend EK

DJ Marco Schiffelers uit Landgraaf © Marco Schiffelers
Als tiener ging hij helemaal uit zijn dak toen Oranje het EK voetbal won, komend EK is Marco Schiffelers uit Landgraaf als officiële KNVB-dj verantwoordelijk om anderen uit hun dak te laten gaan.
Via via kwam hij in contact met de Nederlandse voetbalbond. En nadat hij een informatiepakketje had opgestuurd, mocht hij langskomen voor een gesprek. “Het was blijkbaar overtuigend", lacht hij op bezoek bij de Nieuwsshow van L1 Radio.

Dubbeldekker-dj

Wie denkt aan dj-en bij de wedstrijden van Oranje, denkt meteen aan de marsen richting de stadions waarbij in oranje uitgedoste fans vermaakt worden met muziek vanuit een dubbeldekker. “Daar hebben we het wel over gehad ja”, zegt de nieuwbakken Oranje-dj.

Oranje Leeuwinnen

Bovendien is het komende EK niet het enige evenement waarover DJ Marco met de KNVB heeft gesproken. "Er zijn veel meer dingen besproken. Zoals de voorrondes voor het volgende WK, de Oranje Leeuwinnen en ook wedstrijden in het buitenland." Over een kleine maand mag DJ Marco voor het eerst echt aan de slag. "Op 26 maart staat een vriendschappelijk duel tussen Duitsland en Nederland gepland."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!