Limbo Project op 1 in de novemberlijst van de Limburgse 10

Stockfoto © iStock
De nieuwe single van de Roggelse formatie Limbo Project komt nieuw binnen op de hoogste positie in de Limburgse 10.
Het nummer Same gans allein laat daarmee de nieuwe track van Lex uiting en Träcksäck achter zich in de lijst. opvallend is ook dat twee acts zichzelf verdrijven uit de lijst. Girls walk By stond vorige maand nog op een met Them Fight, maar komt nu met de tweede single van hun nieuwe geremasterde album Prima Ballerina binnen op een vierde plaats. Ook zangeres Marion Steeghs uit America stond vorige maanden nog met het nummer Stille Vlinder in de lijst maar komt nu op een zevende plek vinnen met de tweede single van haar debuutalbum Neet daor.

Veel nieuwe Limburgse muziek

"Er verschijnt op dit moment heel veel nieuwe muziek in Limburg en dat maakt dat de doorlooptijd in deze maandelijkse hitlijst heel erg kort is en dat er dus veel liedjes maar heel kort in de Limburgse 10 bivakkeren. In totaal moesten maar liefst zeven nummers uit de oktoberlijst het veld ruimen”, zo vertelt programmamaker Henk Hover.

Maandelijkse hitlijst

De Limburgse 10, voorheen de L1mbo Top 10 is de maandelijkse Limburgse hitlijst van Limburg, wordt maandelijks uitgezonden in het L1-Radioprogramma Plat-eweg. De lijst wordt samengesteld op voordracht van een aantal muziekkenners uit de hele provincie : Huub Beeren, John Hendrix, Jeroen Laven, Carmen Nazarski, Patrick Postulart, Hubert Schunken, René de Serière, Ruud Kleinen, Roger Schepers, Ton Lexis en Ronald Colée.

Limburgse 10 - November 2022

1 (-) Limbo Project - Same gans allein
2 (-) Lex Uiting & Träcksäck - Vleege Valle
3 (2) Ton Engels - Bonanza
4 (-) Girls Walk By - Prima Ballerina
5 (4) TräckSäck - Same zien
6 (-) YLKA - Bang Veur Gelok
7 (-) Marion Steeghs - Neet daor
8 (-) Marc Didden - Kouvenderstraat
9 (9) Fem en Vrung - Vrindschap veur 't laeve
10 (-) Willeke Simons - Halleluja
Op nummer 11 staat DeWolff - Heart stopping kinda show.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!