Entertainment

Poppodia slaan handen ineen voor begeleiding urban-talenten

ECI Cultuurfabriek in Roermond © Jean-Pierre Geusens
De drie Noord- en Midden-Limburgse poppodia hebben de handen ineengeslagen om jong muzikaal talent onder hun hoede te nemen.
Onder de noemer van The Break Out Sessions organiseren de ECI Cultuurfabriek in Roermond, Grenswerk in Venlo en De Bosuil in Weert een vijfdaags schrijverskamp voor songwriters, producers en muzikanten, met de focus op de genres urban en dance.

Proeftuin Popmuziek

Bij het schrijverskamp is plek voor 10 tot 15 talenten, die onder leiding van professionals aan de slag gaan. Het doel is om de eigen muziek uiteindelijk via een label uit te brengen. Het project is een onderdeel van de Proeftuin Popmuziek: een initiatief dat zich voornamelijk bezig houdt met het versterken van de muzikale ontwikkelingen en samenwerkingen in de Cultuur Regio Noord-Limburg.

Moksi

Het schrijverskamp vindt plaats van 28 november tot 2 december. Hoofdcoach van het schrijverskamp is producer en DJ Samir Ait Moh uit Venlo, wereldwijd bekend van de dance formatie Moksi.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!