Uitverkochte theatershow: Hadewych Minis gezegend

© ANP
Hadewych Minis voelt zich gezegend dat zoveel mensen naar haar theatervoorstelling komen. In Maastricht zijn de voorstellingen al uitverkocht.
"Het is echt helemaal te gek", zegt Minis in de L1 Ochtendshow. "Ik ben echt gezegend met die vele mensen die komen."

'Extended version'

In de theatervoorstelling Minis Plus laat de Maastrichtse actrice en zangeres een 'extended version' van zichzelf zien. Ze gaat onder andere in op het moederschap en de midlifecrisis. "Het is heel persoonlijk", aldus Minis.

Zingen, dansen grappen

De show is anders dan haar eerdere voorstellingen en kreeg al lovende recensies tijdens het rondreizend theaterfestival De Parade. Eerst waren het vooral muzikale optredens, maar in de theatershow combineert de Maastrichtse al haar talenten. "Nu praat ik ook en maak ik ook grappen. Verschrikkelijk spannend."

Hard werken

"Ik ben echt jaloers op mensen die het bij één ding houden en daar heel blij mee zijn. Ik wil graag nieuwe dingen proberen en moet daar hard voor werken." Daarbij stelt Minis niet alleen hoge eisen aan zichzelf, maar ook aan mensen met wie ze samenwerkt.
De Maastrichtse staat met haar theatervoorstelling Minis Plus 4 en 5 januari op de planken in het Theater aan het Vrijthof.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!