Rowwen Hèze komt met eigen tijdschrift

Rowwen Hèze. © ANP
Ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van Rowwen Hèze verschijnt in september een magazine rond de band. Het blad wordt uitgebracht onder de paraplu van Chapeau Magazine.
Mogelijk blijft het niet bij een enkele editie. Dat heeft gitarist Theo Joosten maandagmiddag aangekondigd op het relatiefeest van het tijdschrift.

Geen glimmende glossy

Het blad wordt volgens Joosten geen glimmende glossy, maar een 'matty' want gedrukt op mat papier. "Het gaat over Rowwen Hèze, maar dan niet de kant die al heel vaak belicht wordt. Meer de inside story, de verhalen die de mensen niet kennen. Het gaat veel meer om de beleving, alles wat om Rowwen Hèze heen hangt. Dan gaat het over de cultuur, de natuur, het bedrijfsleven, het toerisme, alles kan daar een plaats in vinden."

Limburg op de kaart zetten

De band, die zichzelf als uithangbord van de provincie ziet, wil Limburg op die manier samen met het bedrijfsleven nog krachtiger maken. "We willen kijken hoe we Limburg beter op de kaart kunnen zetten."
Het blad zal samen met Chapeau Magazine verschijnen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!