Entertainment

Nieuwe liefde vader OG3NE is Limburgse Janine (20)

© Instagram Janine Aarts
Een jaar na het overlijden van de moeder van OG3NE heeft hun vader Rick Vol zijn hart verloren aan de 20-jarige Janine Aarts uit Venray.
Dat weet Omroep Venray te melden. Rick Vol (55) meldde zelf dit weekend dat hij na het overlijden van zijn vrouw Isolde (48) weer opnieuw de liefde heeft gevonden.

Verbindende factor
De dochters Lisa (24), Amy en Shelly (22) zijn onbewust de verbindende factor geweest in de nieuwe liefde van hun vader. Janine is namelijk groot fan van de zingende zusjes. Vorig jaar voor de deelname van OG3NE aan het Eurovisie Songfestival vertelde ze in BN De Stem dat ze al meer dan honderd optredens van de Brabantse zangeressen had bijgewoond.

Grote betekenis
Rick Vol is dolblij met zijn nieuwe vriendin. "Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine", schrijft hij op Instagram. Ook Janine heeft het nieuws wereldkundig gemaakt op Instagram. "Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven. Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie."

Lisa, Amy en Shelly hebben zelf op de post van hun vader gereageerd met liefdevolle emoticons.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!