Chantal Janzen genomineerd voor Zilveren Televizier-Ster

© ANP
Chantal Janzen is dit jaar weer in de race voor de Zilveren Televizier-Ster.
De meervoudig Zilveren Televizier-Ster-winnares uit Tegelen is genomineerd in de categorie presentatrice.

Concurrentie

De blondine moet het opnemen tegen talkshowhost Eva Jinek en de jonge tv-babe Geraldine Kemper. Laatstgenoemde is voor de vierde keer op rij genomineerd voor de televisieprijs. Zij is de enige in het rijtje die nog nooit beslag heeft gelegd op de prijs.
Janzen heeft de felbegeerde prijs al drie keer gewonnen. Vorig jaar mocht ze een van de prijzen uitreiken tijdens het Televizier-Ring Gala.

Acteur en actrice

Dit jaar worden de dames en heren uit de Nederlandse acteerwereld in de categorie acteur/actrice samengevoegd. De mannen laten het afweten. Dit jaar zijn er alleen maar vrouwelijke kanshebbers. Vooral hitserie De Luizenmoeder is goed vertegenwoordigd. Zowel Ilse Warringa (Juf Ank) als Jennifer Hoffman (de luizenmoeder) zijn in de race voor de prijs. Ook Soof-actrice Lies Visschedijk uit Heel dingt mee.

Flikken Maastricht

Opvallend is dat Flikken Maastricht-actrice Angela Schijf niet is genomineerd. Zij mocht de prijs de voorbije twee jaar mee naar huis nemen.
De prijzen worden 11 oktober uitgedeeld.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!