Chantal Janzen heeft de meest aangename stem

© ANP/ Levin den Boer
Chantal Janzen is uitgeroepen tot de bekende Nederlander met de meest aangename stem.
TomTom organiseert De Voice of TomTom. Deze verkiezing bepaalt wie de nieuwe stem van het navigatiesysteem in gaat spreken.

Marc-Marie Huijbregts

Voorafgaand aan de verkiezing deed TomTom onderzoek naar de meest aangename en de meest irritante stem onder bekende Nederlanders. Chantal Janzen kwam er goed vanaf met de prijs voor meest aangename stem, Marc-Marie Huijbregts moest het doen met de 'troostprijs'.

Mickey Mouse met helium

Chantal Janzen is blij met de uitverkiezing van meest aangename stem. "Superleuk", zegt de Tegelse bij Q-music. "Ik weet niet of iedereen er zo over denkt, misschien zijn het alleen Tom en Tom?"
Jansen is niet bewust met haar stem bezig. "Als ik enthousiast wordt dan gaat het flink omhoog en dan kan ik wel eens klinken als Mickey Mouse met helium. Blijkbaar wordt dat ook gewaardeerd."

Interview in het Limburgs

Hoewel er in haar stem amper een accent te ontdekken is, kan ze natuurlijk wel Limburgs praten. Al denkt ze dat mensen - behalve Limburgers - het niet mooi vinden als ze dat zou doen.
Joep Roelofsen vraagt haar vervolgens om in het plat verder te gaan. De dj van Q-music komt namelijk zelf uit Weert. Na een paar vragen over en weer in dialect vraagt Janzen: "Denk je niet dat mensen nu hun stemmen terugtrekken?".

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!