Emile Roemer als metal-dj in Nieuwe Nor te bewonderen

© Jean-Pierre Geusens
Waarnemend burgemeester van Heerlen Emile Roemer neemt binnenkort als metal-dj plaats achter de draaitafel in poppodium Nieuwe Nor.
De burgervader mag hier het publiek opwarmen voordat Death Alley, een van de favoriete bands van Roemer, een optreden geeft in het Heerlense poppodium.

Death Alley

Roemer liet tijdens een bezoekje aan de Nieuwe Nor doorschemeren dat er te weinig metal en hardrock te zien was in de poptempel. Op de vraag welke band hij dan graag wilde zien, antwoordde hij: Death Alley.

Metal

De voormalig SP-leider is een groot liefhebber van het hardere muzieksegment. Sinds 2015 heeft hij zo nu en dan zijn draaikunsten als metal-dj laten zien. Zo was hij al eens te bewonderen op festivals als Zwarte Cross en Fortarock.

Rumoer met Roemer

De programmeurs van de Nieuwe Nor hebben de favoriete band van de burgervader naar Heerlen weten te halen. Verder hebben ze Roemer ook weten te strikken als dj. Het evenement is Rumoer met Roemer gedoopt en vindt op 23 december plaats.
© Nieuwe Nor

Ralf Krewinkel

Roemer neemt de honneurs van Ralf Krewinkel waar. Krewinkel trok zich in februari voor onbepaalde tijd terug als burgemeester, omdat de ziekte van zijn zoontje een flinke emotionele slag was. Bij het jongetje was acute leukemie ontdekt.

Ketting Ting

Krewinkel blijkt overigens ook een muzikaal talent te zijn. De eerste burger van de vroegere mijnstad heeft een jaar geleden een carnavalskraker gemaakt met Demi-Sec.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!