Boze 538-dj: 'Roermondse raad opknopen aan eigen ballen'

© ANP
Radio 538-dj Sander Lantinga kan het blijkbaar niet verkroppen dat Roermond dit jaar geen kerstevenement krijgt.
Omdat Christmas Dreams op het Munsterplein geen succes was, heeft de gemeente besloten geen subsidie meer te geven. Volgens Roermond ontbrak het tijdens het evenement aan uitstraling en sfeer. Ook kwamen er te weinig bezoekers.

Snik in de stem

In de Coen en Sandershow kwam dit ter sprake. Reden voor Lantinga om met een snik in zijn stem de 538-luisteraars mede te delen dat ze komende kerst niet richting Roermond hoeven te trekken.

Opgeknoopt

"Wij willen hier alle omwonenden van het Munsterplein een heel warm hart toedragen." Om daar aan toe te voegen: "Dat alle gemeenreraadsleden van Roermond aan hun eigen ballen aan de allerhoogste kerstboom van Midden- en Zuid-Limburg mogen worden opgeknoopt."

Vlaaienpoten

Om zijn teleurstelling nog even wat kracht bij te zetten voegde hij daar zogenaamd schreeuwend van woede aan toe: "Ze moeten gewoon van het Munsterplein afblijven daar in Roermond met hun vlaaienpoten. Don't fuck with Roermond."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!