Kenny B-parodie: waar blijft 'Praat Limburgs met me'?

© Youtube
Nagenoeg elke provincie heeft er al een, maar bij ons is-ie in geen velden of wegen te bekennen. Waar blijft de Limburgse versie van Parijs, de megahit van Kenny B?
Of het nu gaat om Rotterdam, Amsterdam, Deventer, Eindhoven, Den Haag, Zeelend, Drenthe, Friesland of Groningen. Allemaal hebben ze hun eigen versie van de zomerhit van het moment. Met tienduizenden, honderduizenden of soms wel meer dan een miljoen views op YouTube tot gevolg.

Limburgs met me

Maar van 'Praat Limburgs met me' is nog geen spoor. Om nog maar te zwijgen over een versie uit Venlo, Roermond, Maastricht, Sittard of Heerlen. Weert is wel al aardig bezig. Daar ontbreekt echter alleen nog een videoclip.

Nieuwe versies

We blijven natuurlijk zoeken de komende dagen en weken of Frans Pollux/Lex Uiting (Venloos met me), Rowwen Heze (Americaans met met), Gé Reinders (Roermonds met me) of iemand anders de handschoen oppakt. Tot die tijd moeten jullie het doen met onderstaande versies uit de rest van het land.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!