Opnieuw twee auto's in brand in Maastricht

Wederom een autobrand in Maastricht. © Track'88
Wederom is er een autobrand in Maastricht geweest. In de nacht van zaterdag op zondag gingen er twee auto's in vlammen op aan de Florijnruwe.
De brand ontstond rond 04:45 uur.

Vuur overgeslagen

De brandweer werd gealarmeerd om het vuur te bestrijden voor een autobrand. Bij aankomst bleek het vuur ook al te zijn overgeslagen na een naastgelegen geparkeerde auto. De brandweer kon niet voorkomen beide auto's verwoest werden.

Meerdere autobranden

De afgelopen tijd zijn er regelmatig autobranden in Maastricht. Vorig weekend was er ook een brand aan de Florijnruwe in de provinciehoofdstad. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de diverse branden.

Tipgeld

Sinds oktober vorig jaar moest de brandweer al 15 keer in actie komen voor nachtelijke autobranden. Die zijn verspreid door vrijwel de hele stad. Het is niet voor het eerst dat er in Maastricht een autopyromaan lijkt rond te waren. In 2015 werd er zelfs een beloning van 5000 euro in het vooruitzicht gesteld voor de tip die zou leiden naar een verdachte. Toen ging het om meer dan 50 autobranden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!