Slachtoffer steekpartij Geleen is man (65), bewoner opgepakt

Een arrestatieteam is opgeroepen © Orange Media
Het slachtoffer dat zaterdagavond gewond raakte bij de steekpartij in Geleen is een 65-jarige man. Er is na een urenlange omsingeling een verdachte aangehouden. Het gaat om de bewoner van het pand.
Het motief is nog onduidelijk, laat de politie zondagochtend weten.

Traumahelikopter

Zaterdagavond rond 19:00 uur raakt de zestiger uit Geleen gewond tijdens een steekpartij in een appartement aan de Gansbeek. De man werd afgevoerd per ambulance naar het ziekenhuis. In eerste instantie vloog ook een traumahelikopter naar Geleen, maar die keerde uiteindelijk om. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.
Agenten zetten de omgeving af na de steekpartij © Orange Media

Gaslucht

De verdachte van de steekpartij bleef achter in de woning. De politie omsingelde het pand en 15 omwonenden moesten hun huis verlaten omdat er een gaslucht werd geroken. Het opgetrommelde arrestatieteam heeft ramen ingeslagen om de kans op een explosie te verkleinen. Na bijna vier uur ging het bewapende politieteam de woning binnen om de man aan te houden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!