Vluchter laat busje, aanhanger en waterscooter achter

© Facebook Politie Venray-Gennep
Een automobilist is in de nacht van zondag op maandag op de vlucht geslagen nadat hij de aandacht had getrokken van de politie.
De bestuurder reed rond 03:00 uur met zijn busje met aanhanger over de Wanssumseweg richting Oostrum. Dat riep vraagtekens op bij de agenten, meldt de Politie Venray-Gennep op Facebook.

Waterscooter

Op die aanhanger stond een afgedekte waterscooter en dat was voor de politie genoeg reden om rechtsomkeert te maken. Toen de bestuurder dat in de smiezen kreeg, koos hij te voet voor het hazenpad en liet hij zijn voertuig met aanhanger achter.

Eigenaar

De agenten hebben de vluchter voor zover bekend niet weten aan te houden. Het vermoeden bestaat dat de aanhanger en waterscooter eigendom van iemand anders zijn. De politie roept getuigen of mensen die camerabeelden hebben op zich te melden.
=68.ARB9xN5dYm5WpCvMqHlTgmxuwJas2YQzT-yGJXi34U4nR9QS4HSZnXKg_WQUGRDjYsn3glOcp0-EaL3gokCgiUCHtV-nWxWhXm3yDl4fIoRjDVqpJE2IKxf_yymZZ31u0wEHgOYjWMQDaFOJ0N9p23GLNE-8_wULxC1UjMHsjpnPb7cBQIKmdw&__tn__=-R]

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!