Spookrijdster was ‘zeer groot gevaar’ op N280

© Nederweert24
De spookrijdster die woensdagavond door agenten werd klemgereden op de N280 vormde volgens de politie een 'zeer groot gevaar' voor het verkeer.
De vrouw wordt verdacht van het rijden onder invloed van drank, medicatie of een andere stof. Dat laat de politie donderdag op Facebook weten.

Aanrijding
De vrouw reed woensdag op de N280 van Roermond richting Weert tegen het verkeer in. Ondanks dat een politieauto met zwaailampen aan recht tegenover de auto van de vrouw stond, besloot de bestuurster toch door te rijden. Ter hoogte van het AZC besloten agenten de spookrijdster te stoppen. Aangezien zij dit niet vrijwillig deed, veroorzaakte de politie een kleine aanrijding. De bestuurster stapte vervolgens zonder tegenstribbelen uit.

Geschrokken

Meerdere bestuurders op de N280 laten weten dat zij erg schrokken waren van de spookrijdster, maar niemand raakte gewond. De auto van zowel de vrouw als de politie liep bij de aanrijding schade op.
Het rijbewijs van de vrouw werd ingevorderd. Of zij verder nog bestraft wordt, hangt af van een bloedonderzoek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!