Brand ijzerhandel: 'Voertuigen besprenkeld met vloeistof'

© L1
Jozef Verhoeven, eigenaar van het metaalrecyclingsbedrijf in Haelen waar brand uitbrak, heeft op camerabeelden gezien dat voertuigen besprenkeld werden met een vloeistof.
In de nacht van dinsdag op woensdag stonden onder andere twee wielerkranen, een vrachtwagen en een auto op het terrein aan de Jagersweg stonden in lichterlaaie. De loods werd gespaard.

Onderzoek
De politie liet eerder al weten dat het vanwege verdenkingen een onderzoek start naar de zeer grote brand. "Ik heb goede camerabeelden en daarop heb ik gezien dat er personen rondlopen op het terrein", vertelt eigenaar Jozef Verhoeven. "Ik zou niet weten wie het gedaan kan hebben."

Zeer grote brand bij ijzerhandel: politie start onderzoekVerhoeven heeft ook nog geen idee hoeveel schade hij heeft. De politie bewaakt op dit moment nog het pand. "Als forensisch onderzoek is gedaan, gaat het bedrijf gewoon weer open", zegt de gedupeerde.
[slideshow:image:1043459||image:1104488]

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!